Button Text! Submit original article and get paid. Find out More

Milošova sezóna 2016 časť. 2 – 1. 11. 2016

Zdravím priatelia. Priznám sa, že ma až udivuje ako intenzívne sledujete moje počínanie pri vode a preto ako som aj sľúbil prinášam ďalší zo série reportov ako sa mi darilo počas sezóny 2016.

Milošova sezóna 2016 časť. 2 - 1. 11. 2016

 

Druhá výprava patrila opäť k tým kratším. Pri vode som sa tentoraz „neohrial“ skôr nevyzimil dlhšie ako 24 hod. Aj keď bol stále len február a  teplota vody pod 6 stupňov som zvolil k lovu dve odlišné taktiky.

Milošova sezóna 2016 časť. 2 - 1. 11. 2016

 

Prvá bola moja obľúbená a to samostatná Pop-Up Angry Plum so Stick mixom Secret Spice v PVA vrecúšku a zopár na štvrtinky nakrájaného boilies Angry Plum. Druhá bola na toto obdobie pre mňa trocha neštandardná, ale keďže som už počas vybaľovania vercajchu videl pred sebou prevaliť sa na hladine 3-4 ryby, som nezaváhal a Carbon SkySwordom som tam nakobroval cca 1,5kg 18mm Devil Krila.  Musím priznať, že som to v 6 stupňovej vode nečakal, ale práve taktika masívnejšieho kŕmenia bola v tomto prípade to pravé orechové, lebo práve na udicu, ktorá bola nahodená do centra rozkrmeného Devila začala prinášať pravidelné úlovky.  Celkový priebeh bol nasledovný. Keď som navečer dorazil k vode nahodil a nakŕmil sa nedialo absolútne nič. Až druhý deň ráno ešte za tmy sa to spustilo a mne začala v pravidelných cca hodinových intervaloch jazdiť udica s Devilom a počas šiestich hodín som na breh postupne dostal päť krásnych kapríkov. Druhá udica zostala úplne bez kontaktu. Po každom zábere som na miesto dokobroval cca 30 guličiek 18mm Devila. Keďže však bol stále február a ja som si vzal zo sebou iba jeden troj kilový sáčik tohto boiliesu bolo rýchlo po paráde. Akonáhle som prestal kŕmiť ustali aj zábery a do večera to už ani len nepíplo.

Milošova sezóna 2016 časť. 2 - 1. 11. 2016

Nič to však nemenilo na tom, že som absolútne šťastný, spokojný, vyzimený, ale oddýchnutý všetko pobalil a vrátil sa zasa do reality…

Miloš Švihorík

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *