Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

10 dní, dve jazerá

Posledný týždeň v apríli a prvý týždeň v máji som strávil krásnych 10dní v zahraničí s parťákom Kajou. Výpravu som naplánoval na dva väčšie revíry stým, že na každom revíri strávime 5 nocí.

Imothep Carpbaits

Jazero č.1

Prekročili sme hraničný priechod a čakalo nás prekvapenie v podobe 3cm snehu a mrazu. Začalo to, čo každý pozná, všetko postaviť, pripraviť, nakŕmiť atď. Počasie sa nad jazerom extrémne menilo, chvíľku bola zima, potom zase pršalo, v noci sa teploty pohybovali okolo 3C. Ryby na tieto zmeny počasia reagovali a prvé 3 dni sme boli bez kontaktu s kaprom. Posledné dva dni sa ale počasie umúdrilo a kapry sa začali ukazovať okolo našich kŕmnych miest a to bolo dobré znamenie. Podarili sa mi tri krásne kapre donútiť ochutnať moje boilies. Hneď prvý kapor bol výstavný lysec 17,20kg, ďalšie dve ryby boli taktiež nádherné, a to šupík 13,30kg a lysec 10kg. Chytal som na boilies nefertiti a sarkofág s 10mm popkou a všetko som to ešte obaľoval do cesta v rovnakej príchuti.

Jazero č. 2
Po zbalení na prvom jazere sa presúvame 250km do hôr. Po príchode k jazeru sme zistili, že sme jediný dvaja blázni čo budú loviť ryby. Počasie v horách bolo nepríjemné, neskutočný vietor, ktorý neustal ani na chvíľku. Napriek tomu sme s Kájom našli miesta a začali sa udomácňovať. Len čo som postavil broli, vzal mi ho vietor. Oprava konštrukcie a pokračujeme ďalej. Prvých 30hodín som bol bez kontaktu s kaprom. Po zlepšení počasia som mal krásnu pomalú jazdu a na konci bol krásny lysec 19.10kg.
Imothep Carpbaits
Po troch hodinkách od prvej jazdy prišiel z rovnakého miesta na rovnaký boilies ďalší krásny lysec. Ručička váhy zastavila na 21,50kg. Zachutil mu boilies faraon obalený v cestíčku rovnakej príchute. Do konca našej druhej časti výpravy sa mi podarilo ešte dostať na podložku krásne ryby 16,40kg 15,10kg 14,00kg 13.30kg 12,00kg… K lovu som použival bolies faraon, kleopatra a testovacie novinku. Boilies som vždy obaľoval do obalovačky…
Chcel by som sa poďakovať parťákovi Karlovi za krásnu výpravu a kuchárovi Daliborovi za skvelo fungujúce boilies.
team RBI Martin Batour Baťka

 

Add a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *